Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731068653

Amistoso (Int.) 731068653 Información oficial sobre el partido 731068653 en Hattrick

16.04.2024 20:20:00

FC Woo Alineación oficial del equipo 'FC Woo' en el partido 2 - 1 VIEJAS GLORIAS DEL NASA Alineación oficial del equipo 'VIEJAS GLORIAS DEL NASA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Woo Alineación oficial del equipo 'FC Woo' en el partido 0 - 1 VIEJAS GLORIAS DEL NASA Alineación oficial del equipo 'VIEJAS GLORIAS DEL NASA' en el partido
Tiene suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,2 % 1,3 % 85,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Woo

Goles Goles

  • 120 Minuto 60 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Joni Levomäki al minut 60, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Woo i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): Joni Levomäki va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Woo i marcant el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Woo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Antti Arikainen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 239 Minuto 64 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ville Riekkinen va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Werni Rutz per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Woo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Xhuliano Reçi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 69 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

VIEJAS GLORIAS DEL NASA

Goles Goles

  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Alfonso Guazo va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 87 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 78 (Ocasión de falta): El jugador visitant Luis Molins va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 78 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 260 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Luis Molins va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.