Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731068405

Amistoso (Int.) 731068405 Información oficial sobre el partido 731068405 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Ekaterimburg fc Alineación oficial del equipo 'Ekaterimburg fc' en el partido 4 - 3 HOLO United Alineación oficial del equipo 'HOLO United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ekaterimburg fc Alineación oficial del equipo 'Ekaterimburg fc' en el partido 1 - 2 HOLO United Alineación oficial del equipo 'HOLO United' en el partido
Tiene bastante suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,1 % 73,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ekaterimburg fc

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Ekaterimburg s'esgargamellaven dempeus per esperonar José Baeza que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 35 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 108 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 65, en Daniel Vazan la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Víctor Cano que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 3 s'ha de veure repetit: en Stefan Van Besien de Ekaterimburg va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Fabricio Botaya, que no va perdonar.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Passats 79 minuts, José Baeza, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Ekaterimburg es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Ekaterimburg va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Stefan Van Besien en un 1 contra 1 amb el porter Timjami Vaitinen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jordi Ramon Guitó va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Stefan Van Besien va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tudor Vranău de Ekaterimburg va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, José Baeza de Ekaterimburg va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

HOLO United

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador de United Luciano Guerrero Martineitz va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 33 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de United va ser finalitzada des de l'esquerra per Norberto Hugo Nuñez al minut 36. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 115 Minuto 67 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jordi Ramon Guitó no va poder aturar Tommaso Adami de United, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 67 el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sergio Prandi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): United va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Remi Yerna va desviar el xut final de Andrei Rogojan després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Nicke Hagelin al minut 90 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andrei Rogojan de United es va guanyar la targeta groga merescudament.