Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731067897

Amistoso 731067897 Información oficial sobre el partido 731067897 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Que viene, que viene Alineación oficial del equipo 'Que viene, que viene' en el partido 1 - 0 Benissoda cf Alineación oficial del equipo 'Benissoda cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Que viene, que viene Alineación oficial del equipo 'Que viene, que viene' en el partido 5 - 0 Benissoda cf Alineación oficial del equipo 'Benissoda cf' en el partido
Es un cenizo 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Que viene, que viene

Goles Goles

  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Oriol Rodés, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del viene, se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): viene, per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Pablo Illescas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): viene, va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José Ángel Calles ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del viene, sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Oriol Rodés, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marc Gabilondo va estar a punt d'avançar els locals al minut 54 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marc Gabilondo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Benissoda cf

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Costana de Benissoda es va guanyar la targeta groga merescudament.