Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731067806

Amistoso 731067806 Información oficial sobre el partido 731067806 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

chumakaclub Alineación oficial del equipo 'chumakaclub' en el partido 0 - 2 Música de Viento Alineación oficial del equipo 'Música de Viento' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
chumakaclub Alineación oficial del equipo 'chumakaclub' en el partido 1 - 0 Música de Viento Alineación oficial del equipo 'Música de Viento' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chumakaclub

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): Adrián Platas quasi marca en una jugada assajada de córner que René Bonnemann havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Adrián Platas no va ser aprofitada per en Cezary Mażewski que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26, Marcell Kele de chumakaclub va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Música de Viento

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Música va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 14, quan David Murphy, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): En Valerian Mozhegov va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Stanisław Garbuliński de Música va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.