Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731067372

Amistoso (Int., RC) 731067372 Información oficial sobre el partido 731067372 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

NAYLECO Alineación oficial del equipo 'NAYLECO' en el partido 6 - 0 Kolvaan Toverit II Alineación oficial del equipo 'Kolvaan Toverit II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
NAYLECO Alineación oficial del equipo 'NAYLECO' en el partido 7 - 0 Kolvaan Toverit II Alineación oficial del equipo 'Kolvaan Toverit II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NAYLECO

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Corria el minut 15 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Valerio Peña Rubia, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): NAYLECO va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Valerio Peña Rubia va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, NAYLECO va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Víctor Artacho, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tommy Ødegård, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gilberto Fernández Hijar va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 79 minuts, el tirador de faltes del NAYLECO va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Antso Galdui, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 6 - 0 pujava al marcador.

Kolvaan Toverit II

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Francesco Acierno va fer al minut 39 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Arni Suomela, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.