Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731066869

Amistoso (Int., RC) 731066869 Información oficial sobre el partido 731066869 en Hattrick

17.04.2024 18:05:00

UKS Mrówkojady Alineación oficial del equipo 'UKS Mrówkojady' en el partido 4 - 2 Guadalquivir C.F. Alineación oficial del equipo 'Guadalquivir C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
UKS Mrówkojady Alineación oficial del equipo 'UKS Mrówkojady' en el partido 6 - 1 Guadalquivir C.F. Alineación oficial del equipo 'Guadalquivir C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 6.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UKS Mrówkojady

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en Paweł Jarzyński va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Mrówkojady.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Alojzy Gad va incrementar l'avantatge de Mrówkojady amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Paweł Jarzyński es va introduir dins la defensa central al minut 30, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Paweł Kordulec de Mrówkojady va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Aleksander Ciostek una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Pedro Jiménez va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Paweł Kordulec gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pedro Jiménez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Paweł Kordulec, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Guadalquivir C.F.

Goles Goles

  • 152 Minuto 33 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Juan Carlos Lopez García de Guadalquivir després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Izydor Orda va anar directament als peus de Pedro Cubides que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 34 en Youhanna Momen va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Robert Lipiec va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Edmund Klejny va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Pedro Cubides va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Robert Lipiec.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Macario Cañavate, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.