Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731066661

Amistoso 731066661 Información oficial sobre el partido 731066661 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Leones de Colina Larga Alineación oficial del equipo 'Leones de Colina Larga' en el partido 6 - 0 Undumedian Alineación oficial del equipo 'Undumedian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Leones de Colina Larga Alineación oficial del equipo 'Leones de Colina Larga' en el partido 2 - 0 Undumedian Alineación oficial del equipo 'Undumedian' en el partido
Tiene mucha potra 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leones de Colina Larga

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 21 gràcies a la jugada de Cristian Ardiles, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Manel Pinatel·li es va introduir dins la defensa central al minut 25, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Cristian Ardiles va incrementar l'avantatge de Leones amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Leones va aconseguir el 4 - 0 quan Manel Pinatel·li va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Amb 83 minuts jugats, en Jesús Bidaurrazaga va augmentar l'avantatge de Leones a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Leones va aconseguir el 6 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Shane Cartwright, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jesús Bidaurrazaga que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Leones per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Manel Pinatel·li va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Shane Cartwright una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 28, però una magnífica aturada de Kálmán Csanád va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jesús Bidaurrazaga va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Bidaurrazaga de Leones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Undumedian

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Undumedian sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Łukasz Bałabuch, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 74 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.