Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731066192

Amistoso 731066192 Información oficial sobre el partido 731066192 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

CASTELLAR CITY Alineación oficial del equipo 'CASTELLAR CITY' en el partido 1 - 0 Weeh tío m enamorao Alineación oficial del equipo 'Weeh tío m enamorao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CASTELLAR CITY Alineación oficial del equipo 'CASTELLAR CITY' en el partido 2 - 0 Weeh tío m enamorao Alineación oficial del equipo 'Weeh tío m enamorao' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CASTELLAR CITY

Goles Goles

  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): El jugador Amando Lourenzo de CASTELLAR, després de 58 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 6 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Marcos Cata va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Marcos Salabert. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a CASTELLAR per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Edward Robakiewicz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 37 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Juan José Call va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): CASTELLAR per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Txema Roselló va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El jugador local Txema Roselló per poc que no incrementa el marcador al minut 59. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Leonci Niell va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Alejandro Ceresoles gairebé va marcar per a CASTELLAR des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El CASTELLAR ho intentava per la dreta per mitjà de José Díaz de Casriego, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan José Call de CASTELLAR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Weeh tío m enamorao