Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731066019

Amistoso 731066019 Información oficial sobre el partido 731066019 en Hattrick

17.04.2024 17:50:00

ŁKS Luna Plena Alineación oficial del equipo 'ŁKS Luna Plena' en el partido 4 - 2 Melepeta Alineación oficial del equipo 'Melepeta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ŁKS Luna Plena Alineación oficial del equipo 'ŁKS Luna Plena' en el partido 2 - 1 Melepeta Alineación oficial del equipo 'Melepeta' en el partido
Tiene suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,8 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ŁKS Luna Plena

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 els aficionats van embogir quan en Aden Arries va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Plena.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Felix Verhasselt de Plena va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 130 Minuto 23 (Gol de falta): Olgierd Otrzopek va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 23 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, Plena va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Stanisław Idziak, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Antoni Aszkełowicz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Plena se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Plena ho intentava per la dreta per mitjà de Felix Verhasselt, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Felix Verhasselt per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Andrzej Jankiewicz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Olgierd Otrzopek.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Armando Moyano de Plena es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

Melepeta

Goles Goles

  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Piotr Giełda, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Melepeta va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Grzegorz Wiktorzak aconseguint el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 18 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Melepeta va deixar en bona posició a en Tobiasz Bałys per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Melepeta va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 82 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Piotr Giełda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.