Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731065966

Amistoso (RC) 731065966 Información oficial sobre el partido 731065966 en Hattrick

17.04.2024 15:10:00

The Janet Alineación oficial del equipo 'The Janet' en el partido 2 - 7 Nemesis Team Alineación oficial del equipo 'Nemesis Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
The Janet Alineación oficial del equipo 'The Janet' en el partido 0 - 7 Nemesis Team Alineación oficial del equipo 'Nemesis Team' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Janet

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Janet el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ezequiel Pigazzi va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 114 Minuto 18 (Gol de penalti): Janet va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Ezequiel Pigazzi, que va fer aixecar el públic dels seients.

Nemesis Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 13 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jonathan Cornet.
  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Félix Rivadeneyra, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 56, quan Kevin Burkinshaw va posar els visitants Nemesis per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Ramón Schmunck de Nemesis va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Maxim Bobrucki va augmentar l'avantatge de Nemesis a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 85 de partit va donar a Nemesis l'avantatge per 2 - 6. Mario Arzadegos en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Nemesis van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Kevin Burkinshaw va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 7 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Nemesis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Félix Rivadeneyra va quedar-se sol davant el porter Claude-Oliver Schmenner, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Nemesis van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Maxim Bobrucki, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.