Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731065313

Amistoso 731065313 Información oficial sobre el partido 731065313 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Vlaroff Sky Alineación oficial del equipo 'Vlaroff Sky' en el partido 1 - 0 Albions Club Alineación oficial del equipo 'Albions Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vlaroff Sky Alineación oficial del equipo 'Vlaroff Sky' en el partido 2 - 0 Albions Club Alineación oficial del equipo 'Albions Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vlaroff Sky

Goles Goles

  • 124 Minuto 87 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 87 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Lampros Karamixakis. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Leons Vesmanis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Vlaroff va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Leons Vesmanis va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 58 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Warren Mifsud va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Adrian Lawrenc va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Albions Club

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 41 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Yoel Ferré Gracia va ridiculitzar a en Adrian Lawrenc amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 270 Minuto 85 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Pedro Berral al minut 85 semblava entrar, però Zoltán Molnár va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, un refús desafortunat de Zoltán Molnár, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Robledo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.