Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731064876

Amistoso (Int.) 731064876 Información oficial sobre el partido 731064876 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido 2 - 7 Dinamo Kispest Alineación oficial del equipo 'Dinamo Kispest' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido 1 - 8 Dinamo Kispest Alineación oficial del equipo 'Dinamo Kispest' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REU Real Eiró United

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): United prenia la batuta de l'encontre al minut 2, quan en Gumersindo Ardid va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Saber Barrada va donar a United un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local David Castellví va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El United ho intentava per la dreta per mitjà de Jesús Garriga, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Dinamo Kispest

Goles Goles

  • 108 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible (general)): Federico Baldocchi de DiK va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Alán Stolcz que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 en Ulrich Glattfelder va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 105 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 74, Federico Baldocchi va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Enrico Bitossi que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 3. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Federico Baldocchi de DiK l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 80 de partit.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Alán Stolcz va augmentar l'avantatge de DiK a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 139 Minuto 90 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Vitomir Gutman va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Marcos Verganza per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 6
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): Al minut 91, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gergely Stefanov va augmentar l'avantatge de DiK a 2 - 7 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Hassoun Salah, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 58 però la pilota va sortir lleugerament desviada.