Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731063763

Amistoso (Int.) 731063763 Información oficial sobre el partido 731063763 en Hattrick

17.04.2024 16:30:00

Fc Nindes Alineación oficial del equipo 'Fc Nindes' en el partido 4 - 0 Deportivo Patrulla Canina Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patrulla Canina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc Nindes Alineación oficial del equipo 'Fc Nindes' en el partido 2 - 0 Deportivo Patrulla Canina Alineación oficial del equipo 'Deportivo Patrulla Canina' en el partido
Tiene suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Nindes

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tarık Binhan, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Deportivo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tarık Binhan la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Nindes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 9.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Nindes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mattias Lorentsen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Nindes va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Thomas Sønderkær des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 58 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Hans Troldmyr va enviar un xut des de 40 metres al minut 58, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sándor Csorján de Nindes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Deportivo Patrulla Canina

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Deportivo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sahan Abayakoon va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Imran Bećirović va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 91 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sverre Jørgensen es va comportar com un juvenil al minut 91 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sahan Abayakoon de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.