Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731063618

Amistoso 731063618 Información oficial sobre el partido 731063618 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Rodillita FC Alineación oficial del equipo 'Rodillita FC' en el partido 1 - 4 Kaizen Island Fury Alineación oficial del equipo 'Kaizen Island Fury' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Rodillita FC Alineación oficial del equipo 'Rodillita FC' en el partido 4 - 2 Kaizen Island Fury Alineación oficial del equipo 'Kaizen Island Fury' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rodillita FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Santos Cabezón la va rematar Meyramhan Zhamiev amb una magnífica volea que va fer pujar per a Rodillita el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, 蒋 (Jiang) 泽生 (Zesheng) va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan 洪 (Hong) 智伟 (Zhiwei) des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En 蒋 (Jiang) 泽生 (Zesheng) no oblidarà el que li va passar durant el minut 38. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 204 Minuto 53 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de Rodillita. Arcadio Rupán el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al 65, Santos Cabezón hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Miguel Torquemada. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 200 Minuto 77 (Ocasión de falta): Rodillita va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 77, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Sergio Blanch de Rodillita va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Kaizen Island Fury

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Federico Armando Osv Cacarozzo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 116 Minuto 17 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Tõnu Nesterenko va acabar en una passada genial cap al jugador de Kaizen Clint Ryan, que va marcar el 0 - 2.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Oğuz Pasiner, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Elías Fromista va ser l'anotador del 1 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Luis Maestre Felices.