Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731063277

Amistoso 731063277 Información oficial sobre el partido 731063277 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido 5 - 0 LA PENA C.F. Alineación oficial del equipo 'LA PENA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido 8 - 0 LA PENA C.F. Alineación oficial del equipo 'LA PENA C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drakos F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, Rafael Gutiérrez de Foz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Drakos es posava per davant!
  • 133 Minuto 12 (Gol por la derecha): Drakos va aconseguir el 2 - 0 quan Rolando Vergel va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Drakos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Dávid Erdész va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Rolando Vergel de Drakos va fer un bon esprint per escapar-se de José María Cangas i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 0. Tot un espectacle!
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Rolando Vergel va augmentar l'avantatge de Drakos a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Xavi Vilana va estar a punt de sentenciar el partit al minut 10, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Xavi Vilana, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Drakos, l'equip va recuperar la pilota al minut 56 i va contraatacar. En Rolando Vergel va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Roman Schraader de Drakos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Drakos ho intentava per la dreta per mitjà de Marcus Rezler, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Xavi Vilana una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Francisco Javier Fernández va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavi Vilana de Drakos es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

LA PENA C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Miguel Gau de LAPENA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carmelo Galquio de LAPENA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Daniel Celayarán de LAPENA es va guanyar la targeta groga merescudament.