Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731063249

Amistoso 731063249 Información oficial sobre el partido 731063249 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido 0 - 5 Tito Ber C.F. Alineación oficial del equipo 'Tito Ber C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido 0 - 5 Tito Ber C.F. Alineación oficial del equipo 'Tito Ber C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Silver Cádiz FC

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Xurde Mayordomo va marxar de Daniel Drăghici en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Silver van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tito Ber C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Passats 33 minuts de partit, Tito es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jesús Romero es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, Tito va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Luis Ángel Kindelán.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Luis Ángel Kindelán va aprofitar un error defensiu al minut 41, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Tito.
  • 116 Minuto 67 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Rafael Sánchez va acabar en una passada genial cap al jugador de Tito Luis Ángel Kindelán, que va marcar el 0 - 4.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, un xut de Antonio Aragonés des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Rafael Sánchez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Antonio Aragonés, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Antonio Aragonés va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Antonio Aragonés, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 90 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tito va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Azcano de Tito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.