Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731063133

Amistoso (Int.) 731063133 Información oficial sobre el partido 731063133 en Hattrick

17.04.2024 10:00:00

Dangerous Lions Alineación oficial del equipo 'Dangerous Lions' en el partido 6 - 1 Vatta Fák FC Alineación oficial del equipo 'Vatta Fák FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dangerous Lions Alineación oficial del equipo 'Dangerous Lions' en el partido 6 - 0 Vatta Fák FC Alineación oficial del equipo 'Vatta Fák FC' en el partido
Tiene un resultado normal 5.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dangerous Lions

Goles Goles

  • 125 Minuto 30 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 1 el va marcar Mirosław Farciuch a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors del Dangerous amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 38, deixant Akim bin Jalil en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Akim bin Jalil va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Dangerous.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Andrei Benţan, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Dangerous.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Dumitru Ghelase de Dangerous va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Dangerous va aconseguir el 5 - 1 quan Akim bin Jalil va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): El 6 - 1 va pujar al marcador quan Dangerous va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Bence Haffner des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 9 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Dumitru Ghelase va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Mirosław Farciuch va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Dorin Făgăraş de Dangerous va intentar batre la porteria rival al minut 33 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 219 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Andrei Benţan va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Dumitru Ghelase, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Akim bin Jalil una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Gergő Héjjas va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Vatta Fák FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Nándor Sudár de Vatta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.