Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731063124

Amistoso (Int.) 731063124 Información oficial sobre el partido 731063124 en Hattrick

17.04.2024 16:00:00

Gullegodt Alineación oficial del equipo 'Gullegodt' en el partido 1 - 2 U.D. Autos Zéner Alineación oficial del equipo 'U.D. Autos Zéner' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gullegodt Alineación oficial del equipo 'Gullegodt' en el partido 1 - 2 U.D. Autos Zéner Alineación oficial del equipo 'U.D. Autos Zéner' en el partido
Tiene un resultado normal 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gullegodt

Goles Goles

  • 137 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 4 en Eirik Nylund va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Glenn Bouché podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.

U.D. Autos Zéner

Goles Goles

  • 162 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 66 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Óscar Rodríguez de Autos marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): Autos agafava avantatge al minut 75 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Diego Mejías Ruiz amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Miguel Gary va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Óscar Rodríguez va fer una magnífica centrada, però la rematada de David Oyanguren va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El Autos creava perill des de la dreta al minut 22, però en Joan Ramon Desmai, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Óscar Rodríguez desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Diego Mejías Ruiz va encarar al porter al 37, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Miguel Gary de Autos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.