Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731063058

Amistoso (Int.) 731063058 Información oficial sobre el partido 731063058 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

C.F Celtics de Talavera Alineación oficial del equipo 'C.F Celtics de Talavera ' en el partido 6 - 0 Netanya Creators Alineación oficial del equipo 'Netanya Creators' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
C.F Celtics de Talavera Alineación oficial del equipo 'C.F Celtics de Talavera ' en el partido 7 - 0 Netanya Creators Alineación oficial del equipo 'Netanya Creators' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F Celtics de Talavera

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Talavera va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 34 Hossam Rizk va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Manolo Sáenz Ribas va incrementar l'avantatge de Talavera amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Josep Chulià va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 44 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Manolo Sáenz Ribas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Talavera.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Talavera va aconseguir el 5 - 0 quan Josep Chulià va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Manolo Sáenz Ribas es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tomasz Zelman va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Talavera va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kaio Migelaberro en un 1 contra 1 amb el porter Freddie Lawlor, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Paco Nogueira gairebé va marcar per a Talavera des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Paco Nogueira. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Netanya Creators

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Creators que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mingmongmang Noyon, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tuval Saadon es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Moein Afshin de Creators la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.