Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731062475

Amistoso (Int., RC) 731062475 Información oficial sobre el partido 731062475 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Are you picado FC Alineación oficial del equipo 'Are you picado FC' en el partido 3 - 4 Dem Schultz seine Truppe Alineación oficial del equipo 'Dem Schultz seine Truppe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Are you picado FC Alineación oficial del equipo 'Are you picado FC' en el partido 2 - 3 Dem Schultz seine Truppe Alineación oficial del equipo 'Dem Schultz seine Truppe' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 16,0 % 58,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Are you picado FC

Goles Goles

  • 125 Minuto 23 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Tommy Moore va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 23. 0-2.
  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Salih Tutka es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Tommy Moore trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): Tommy Moore de picado va demostrar les seves habilitats al minut 90 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): picado va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 58 que Daniel Feinen no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Dem Schultz seine Truppe

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Heinrich Schomer arribés a peus de George Dettendorfer, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Schultz el 0 - 1.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Schultz va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Sigmund Klamma, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alessandro Sassetti, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Heinrich Schomer. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sigmund Klamma.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessandro Sassetti de Schultz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.