Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731062463

Amistoso 731062463 Información oficial sobre el partido 731062463 en Hattrick

16.04.2024 19:25:00

FC Ladofce Alineación oficial del equipo 'FC Ladofce' en el partido 0 - 3 FC Severia Alineación oficial del equipo 'FC Severia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Ladofce Alineación oficial del equipo 'FC Ladofce' en el partido 1 - 1 FC Severia Alineación oficial del equipo 'FC Severia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,2 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Ladofce

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Simon Jensén, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Umberto Balmer de Ladofce va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Severia

Goles Goles

  • 170 Minuto 24 (Gol de falta): Al minut 24 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Raul Rebrean va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, el Severia va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mikuláš Soško, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Raul Rebrean de Severia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): El Severia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 87, però en Matej Fajkor va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.