Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731061709

Amistoso (Int., RC) 731061709 Información oficial sobre el partido 731061709 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Hattrick Generation FC Alineación oficial del equipo 'Hattrick Generation FC' en el partido 1 - 0 BIM_1 Alineación oficial del equipo 'BIM_1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hattrick Generation FC Alineación oficial del equipo 'Hattrick Generation FC' en el partido 1 - 1 BIM_1 Alineación oficial del equipo 'BIM_1' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,5 % 34,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hattrick Generation FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Passats 77 minuts, Kennedy Curran, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Generation es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Generation, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Henry Delaney va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Vicente Cunvas va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

BIM_1

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 18 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Arnfinn Sæbø per la seva rapidesa. Al minut 18 va intentar marxar per velocitat d'en Arnold Marsaud, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): BIM_1 van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Francisco Eban va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Arturo José Ramones de BIM_1 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.