Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731061594

Amistoso (Int.) 731061594 Información oficial sobre el partido 731061594 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

Pallino F.C. Alineación oficial del equipo 'Pallino F.C.' en el partido 2 - 0 Ter Leede Alineación oficial del equipo 'Ter Leede' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pallino F.C. Alineación oficial del equipo 'Pallino F.C.' en el partido 2 - 0 Ter Leede Alineación oficial del equipo 'Ter Leede' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pallino F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador Glennart Granholm de Pallino, després de 9 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Giulio Pittavino de Pallino va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Onur Pehlivan de Pallino va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ernesto Dal Prà per poc que no incrementa el marcador al minut 23. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lukáš Linduška va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Ter Leede

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Terleede va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Riewerd Didden, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 79 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Elmer van der Weert amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Terleede van seguir progressant per la banda dreta. Rafaël Taekema va tenir la seva oportunitat al minut 80, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Benny Broomfleet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.