Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731061153

Amistoso (Int.) 731061153 Información oficial sobre el partido 731061153 en Hattrick

17.04.2024 10:45:00

Juventus Kriens Alineación oficial del equipo 'Juventus Kriens' en el partido 0 - 5 Issaquah F.C. Alineación oficial del equipo 'Issaquah F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Juventus Kriens Alineación oficial del equipo 'Juventus Kriens' en el partido 0 - 2 Issaquah F.C. Alineación oficial del equipo 'Issaquah F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventus Kriens

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Murat Uhde no va ser aprofitada per en Yiannakis Maropoulos que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Issaquah F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Kristiaan van Loo va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Morten Adolfsson va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 28, i va fer pujar el 0 - 2 per a Issaquah.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Issaquah van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Adam Taveau va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, Issaquah va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Adam Taveau, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Djillali Boudrifa, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Gustavo Zemolin quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Corvin Ross, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 219 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Gustavo Zemolin va poder marcar per a Issaquah en un servei de cantonada picat per en Kristiaan van Loo quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Adam Taveau. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Morten Adolfsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.