Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731060723

Amistoso (Int.) 731060723 Información oficial sobre el partido 731060723 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

Irriducibili89 Alineación oficial del equipo 'Irriducibili89' en el partido 3 - 0 F.C. Largs Alineación oficial del equipo 'F.C. Largs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Irriducibili89 Alineación oficial del equipo 'Irriducibili89' en el partido 2 - 0 F.C. Largs Alineación oficial del equipo 'F.C. Largs' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irriducibili89

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Grzymisław Klukowski va anar a parar al cap de Giuliano Zanaboni que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Irriducibili89 el 1 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Irriducibili89 pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ingolf Leitoch va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Carl Alsleben va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 40 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Grzymisław Klukowski va superar els defenses rivals per velocitat al minut 2 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giuliano Zanaboni de Irriducibili89 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

F.C. Largs

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Alberto Rabía va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de F.C. Largs que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Guillermo Guendulain de F.C. Largs va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juli Ribas de F.C. Largs va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.