Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731060293

Amistoso (Int.) 731060293 Información oficial sobre el partido 731060293 en Hattrick

17.04.2024 09:45:00

Zirci Sasok SK Alineación oficial del equipo 'Zirci Sasok SK' en el partido 6 - 2 AIN-ERI Alineación oficial del equipo 'AIN-ERI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zirci Sasok SK Alineación oficial del equipo 'Zirci Sasok SK' en el partido 3 - 1 AIN-ERI Alineación oficial del equipo 'AIN-ERI' en el partido
Tiene bastante suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zirci Sasok SK

Goles Goles

  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): Pál Terjék va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Zirci, al minut 18. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 22 minuts quan Krisztián Petrisov va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a Zirci.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Zirci pel centre va donar un gran resultat: el gol de Levente Fekete va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Zirci va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Márkó Eszes des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Zirci va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pál Terjék, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bálint Kövesfalvi va aprofitar per marcar el 6 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Ágost Brüll una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de César Osma va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Robertó Tabi va rematar alt.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Zirci sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Bálint Krúdy, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 83 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Levente Fekete de Zirci va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

AIN-ERI

Goles Goles

  • 151 Minuto 29 (Gol por el centro): AIN-ERI van mostrar una bona compenetració quan al minut 29 van reduir diferències a 4 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que José Martínez va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Zirci. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pablo García de Segovia la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del AIN-ERI es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 2 arribava al minut 60.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 90 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Alberto Ares Fernández va marxar de Botond Pelei en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de AIN-ERI van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto Ares Fernández es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.