Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731060202

Amistoso (Int.) 731060202 Información oficial sobre el partido 731060202 en Hattrick

18.04.2024 03:00:00

Man Jit Jug Jit Alineación oficial del equipo 'Man Jit Jug Jit' en el partido 0 - 4 Los ChafaCharcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Los ChafaCharcos C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Man Jit Jug Jit Alineación oficial del equipo 'Man Jit Jug Jit' en el partido 1 - 4 Los ChafaCharcos C. F. Alineación oficial del equipo 'Los ChafaCharcos C. F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 90,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Man Jit Jug Jit

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Hernán Jorge Miño quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 225 Minuto 63 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Birger Wittensee de ManJit va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giron Ivgi de ManJit es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Los ChafaCharcos C. F.

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Ramon Durbà al minut 11 va permetre a ChafaCharcos prendre avantatge per 0 - 1.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): En Jorge Guereta entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ChafaCharcos, un peu providencial d'en Denis Idaberri va situar el 0-2 al panell digital.
  • 107 Minuto 31 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Salvador Pallares! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Luis Arrocha va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 0 - 4 per a ChafaCharcos.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Jorge Guereta, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Ziti Areatza, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ChafaCharcos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ziti Areatza de ChafaCharcos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Salvador Pallares de ChafaCharcos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sylvain Warringa.