Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731058857

Amistoso (Int.) 731058857 Información oficial sobre el partido 731058857 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

F.C. Pucholoncio Alineación oficial del equipo 'F.C. Pucholoncio' en el partido 5 - 0 GVV El Salvador Alineación oficial del equipo 'GVV El Salvador' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Pucholoncio Alineación oficial del equipo 'F.C. Pucholoncio' en el partido 3 - 0 GVV El Salvador Alineación oficial del equipo 'GVV El Salvador' en el partido
Tiene suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Pucholoncio

Goles Goles

  • 120 Minuto 38 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Kvetoslav Bočkorík al minut 38, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Pucholoncio i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Pucholoncio al minut 65, que va llançar ajustat al pal en Kvetoslav Bočkorík. 2 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pucholoncio pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ramon Jesús Brunet va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Pucholoncio va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Raül Bassany, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Als 76 minuts de joc, els nois de Pucholoncio van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Kvetoslav Bočkorík augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Ramon Jesús Brunet del Pucholoncio ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kvetoslav Bočkorík! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manuel Neira va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antonio Busquier va estar a punt de sentenciar el partit al minut 43, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 234 Minuto 90 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Kvetoslav Bočkorík va fallar un penal al minut 90.

GVV El Salvador

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Salvador va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kendall Moorman, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Salvador van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Xavier Garben va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.