Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731058494

Amistoso (Int., RC) 731058494 Información oficial sobre el partido 731058494 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

cf casti Alineación oficial del equipo 'cf casti' en el partido 1 - 0 Diegotteri Alineación oficial del equipo 'Diegotteri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cf casti Alineación oficial del equipo 'cf casti' en el partido 3 - 0 Diegotteri Alineación oficial del equipo 'Diegotteri' en el partido
Tiene mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cf casti

Goles Goles

  • 120 Minuto 17 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 17, indicava inequívocament que en Sven-Bertil Gottkvist va saber trobar la xarxa rival. casti desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dragoş Buhuş! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 75 podia haver acabat en gol, però Jouni Suonsivu va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sorin Bândac per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jouni Suonsivu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Diegotteri

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Alfonso Wolderling va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Abdulbosid Hotamov rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Diegotteri van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gianvito Alberti va sortir desviat a la dreta de la porteria.