Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731058459

Amistoso 731058459 Información oficial sobre el partido 731058459 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

UD Racing Levantina Alineación oficial del equipo 'UD Racing Levantina' en el partido 1 - 3 zeuitosfvr Alineación oficial del equipo 'zeuitosfvr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Racing Levantina Alineación oficial del equipo 'UD Racing Levantina' en el partido 2 - 1 zeuitosfvr Alineación oficial del equipo 'zeuitosfvr' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Racing Levantina

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Racing. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que José Sérgio da Silva Brasil xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Racing va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jaime Hernández Alba en un 1 contra 1 amb el porter Luis Irazábal, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Luis Leandro Jiménez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Racing va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop José María Gallardo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Luis Leandro Jiménez del Racing ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Maeloc das Guimaras quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

zeuitosfvr

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Als 34 minuts de partit, Gianni van Scheppingen de zeuitosfvr va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 106 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El zeuitosfvr sempre confia amb les genialitats d'en Nicomedes Arzadegos; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 2.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Nicomedes Arzadegos de zeuitosfvr va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 74. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): zeuitosfvr van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 12, però Nicomedes Arzadegos va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Nicomedes Arzadegos va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 3 (Tarjeta roja directa): Al minut 3 en Wolfhard Treis va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.