Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731058243

Amistoso (Int.) 731058243 Información oficial sobre el partido 731058243 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Atletico Vaquilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Vaquilla' en el partido 2 - 1 FC MJP Alineación oficial del equipo 'FC MJP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Vaquilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Vaquilla' en el partido 2 - 0 FC MJP Alineación oficial del equipo 'FC MJP' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Vaquilla

Goles Goles

  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Javier Valverde, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Atletico se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 69.
  • 120 Minuto 86 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Jaume Terme al minut 86, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Atletico i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

FC MJP

Goles Goles

  • 108 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Hugo Oberkamp és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Jan-Pieter Kouwenaar perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MJP, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Radboud Hendriks va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del MJP que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jan-Pieter Kouwenaar, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.