Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731057873

Amistoso (Int.) 731057873 Información oficial sobre el partido 731057873 en Hattrick

17.04.2024 13:30:00

Les chats noirs de Samaris Alineación oficial del equipo 'Les chats noirs de Samaris' en el partido 3 - 0 Opera Estate Dragons Alineación oficial del equipo 'Opera Estate Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Les chats noirs de Samaris Alineación oficial del equipo 'Les chats noirs de Samaris' en el partido 5 - 0 Opera Estate Dragons Alineación oficial del equipo 'Opera Estate Dragons' en el partido
Tiene mala suerte 4.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les chats noirs de Samaris

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Samaris va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 38 Krsto Dukanović va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Mabrouk Dadi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Al minut 52 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mabrouk Dadi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Samaris.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Samaris va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Teofil Fibak va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Samaris per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Krsto Dukanović va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Samaris va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Krsto Dukanović va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ismael Stelter.
  • 289 Minuto 38 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Vojtěch Punčochář va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Han Keong Eng el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Teofil Fibak, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Julian Bertl. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Harald Grøneng de Samaris va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Krsto Dukanović una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Ismael Stelter va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vojtěch Punčochář de Samaris va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Opera Estate Dragons

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Dragons van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Giuseppe Rosettani va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Dragons van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però Massimiliano Magno no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 91 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Kornelius Gilliand, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Franz Josef Einschenk.