Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731057697

Amistoso (Int.) 731057697 Información oficial sobre el partido 731057697 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Smurfeitor team Alineación oficial del equipo 'Smurfeitor team' en el partido 1 - 4 Wesermarsch United Alineación oficial del equipo 'Wesermarsch United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Smurfeitor team Alineación oficial del equipo 'Smurfeitor team' en el partido 3 - 2 Wesermarsch United Alineación oficial del equipo 'Wesermarsch United' en el partido
Tiene mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,6 % 25,5 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Smurfeitor team

Goles Goles

  • 120 Minuto 11 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 11, indicava inequívocament que en Javier Trevijano va saber trobar la xarxa rival. Smurfeitor desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Remo Bissig, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Juan Navas del Smurfeitor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Enrico Torda va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Mike Brodzki va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan Philippe Gressens des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Mike Brodzki i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Smurfeitor, però el xut de Alois Gyarmati va sortir bastant desviat.

Wesermarsch United

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Florens Wachsmuth que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a WM Utd prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Niklas Pankofer.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tassilo Leipnitz de WM Utd l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 62 de partit.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Tassilo Leipnitz va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Florens Wachsmuth ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Till Steedmann va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paris Demarco de WM Utd va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.