Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731057659

Amistoso 731057659 Información oficial sobre el partido 731057659 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

benizar power Alineación oficial del equipo 'benizar power' en el partido 2 - 4 ATV F.C. Alineación oficial del equipo 'ATV F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
benizar power Alineación oficial del equipo 'benizar power' en el partido 2 - 5 ATV F.C. Alineación oficial del equipo 'ATV F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 84,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

benizar power

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els jugadors del benizar amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 40, deixant Modesto Beikabengoetxea en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, benizar aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Carlos José Moreno Arteaga va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Lazaro Bet-Nohadra va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de benizar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): benizar va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Juan Grub va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Pepito Combeller no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Marcel Ros de benizar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos José Moreno Arteaga de benizar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

ATV F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de F.C. va ser finalitzada des de l'esquerra per Hilario Fisteus al minut 37. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del F.C. van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Bruno Raimundez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Kyllian Veyre quedar desmarcat i marcar per a F.C. al minut 54. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Wiesiek Mizerski va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kyllian Veyre que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 215 Minuto 63 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de José María Baliña quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): F.C. quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan José María Baliña va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Bruno Raimundez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.