Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731057563

Amistoso (Int.) 731057563 Información oficial sobre el partido 731057563 en Hattrick

17.04.2024 16:30:00

Drivekim Alineación oficial del equipo 'Drivekim' en el partido 2 - 4 Rota Real.C.F Alineación oficial del equipo 'Rota Real.C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Drivekim Alineación oficial del equipo 'Drivekim' en el partido 1 - 1 Rota Real.C.F Alineación oficial del equipo 'Rota Real.C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,9 % 36,0 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drivekim

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): Asger Junker va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Drive.
  • 102 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Als 59 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Drive va acabar amb la pilota als peus de Stanisław Waryszak que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 11 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Boris Dionisiev quasi empata el partit per a Drive, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Roly Borgschot de Drive va intentar batre la porteria rival al minut 90 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Asger Junker de Drive la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Rota Real.C.F

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Real.C.F agafava avantatge al minut 10 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Carles Causera amb mestria.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): En Tomé Abal donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 33 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tomé Abal, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 140 Minuto 91 (Gol de contra de falta): El porter de Real.C.F va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Miguel Ángel Pino va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 4!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després de 22 minuts, Miguel Ángel Pino va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Palle Hvilshøj va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, el Real.C.F va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Tomé Abal s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcos Echegaray de Real.C.F amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.