Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731057456

Amistoso (Int., RC) 731057456 Información oficial sobre el partido 731057456 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Leicester de Catalunya 1714 Alineación oficial del equipo 'Leicester de Catalunya 1714' en el partido 1 - 0 Tottenham_Hotspur_Fc Alineación oficial del equipo 'Tottenham_Hotspur_Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Leicester de Catalunya 1714 Alineación oficial del equipo 'Leicester de Catalunya 1714' en el partido 1 - 1 Tottenham_Hotspur_Fc Alineación oficial del equipo 'Tottenham_Hotspur_Fc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,1 % 2,2 % 15,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leicester de Catalunya 1714

Goles Goles

  • 185 Minuto 97 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Arto Işık, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Torgaran Kafka va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Víctor Pacheco, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 289 Minuto 43 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jérôme Michon va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Filip Herrebrugh el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Leicester va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Arto Işık va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Frantzdy Olistin de Leicester es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomas Pilotino de Leicester va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Pacheco de Leicester amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tottenham_Hotspur_Fc

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Fausto Spataro de THFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.