Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731057394

Amistoso 731057394 Información oficial sobre el partido 731057394 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Vicsamcf Alineación oficial del equipo 'Vicsamcf' en el partido 3 - 2 Mandowni F.C Alineación oficial del equipo 'Mandowni F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Vicsamcf Alineación oficial del equipo 'Vicsamcf' en el partido 10 - 1 Mandowni F.C Alineación oficial del equipo 'Mandowni F.C' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 9.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vicsamcf

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Albà Fayos va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Vicsamcf empatava el partit, 1 a 1, al minut 35.
  • 114 Minuto 71 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 71. Rune Hagen, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Vicsamcf, atacant per l'esquerra al minut 72, va aprofitar el magnífic llançament de Gabriel Przewrocki per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Vicsamcf per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Mihael Gomnar va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MFC. La jugada d'estratègia del Vicsamcf per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Tim Piret va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Vicsamcf Albà Fayos quasi va assolir l'empat al minut 29 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Mihael Gomnar va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Peter Jonasson.

Mandowni F.C

Goles Goles

  • 174 Minuto 27 (Gol de penalti): MFC va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Riccardo Cappozzo va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Volker Habla quedar desmarcat i marcar per a MFC al minut 36. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ivan Peřina quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.