Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731057381

Amistoso (Int.) 731057381 Información oficial sobre el partido 731057381 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Unionistas de Salamanca CF Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca CF' en el partido 1 - 2 Greedy Fat FC Alineación oficial del equipo 'Greedy Fat FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Unionistas de Salamanca CF Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca CF' en el partido 1 - 1 Greedy Fat FC Alineación oficial del equipo 'Greedy Fat FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,5 % 11,6 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unionistas de Salamanca CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, Antón García Sañudo va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Greedy Fat FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Unionistas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Domonkos Dombi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Greedy es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 10.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): En Antonio Gerardo Stifani va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Dikdik Dharmadji va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Greedy que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Zaenal Arief Murdianto que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 66 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Trimur Sinulaki, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Love Thörnner.