Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731057363

Amistoso (Int.) 731057363 Información oficial sobre el partido 731057363 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

MaDoJemo UTD. Alineación oficial del equipo 'MaDoJemo UTD.' en el partido 2 - 2 Conesa Fcb 1899 Alineación oficial del equipo 'Conesa Fcb 1899' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
MaDoJemo UTD. Alineación oficial del equipo 'MaDoJemo UTD.' en el partido 5 - 1 Conesa Fcb 1899 Alineación oficial del equipo 'Conesa Fcb 1899' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MaDoJemo UTD.

Goles Goles

  • 111 Minuto 10 (Gol por el centro): Nicola Della malva s'emportà una gran ovació del públic local al minut 10, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): MaDoJemo equilibrava la balança al minut 84. En Gelson Wiersing, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Larry Kim va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MaDoJemo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): MaDoJemo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pasquale Mandolini va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sergio Ascanio.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Erdal Ersezer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79, Gelson Wiersing arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Pasquale Mandolini va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 83, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paolo Merenda.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gegham Kachigyan de MaDoJemo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Conesa Fcb 1899

Goles Goles

  • 106 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Bohuslav Křemeček va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 2, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Conesa, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, John Olatunbosun va pentinar un córner cap al segon pal que Santo Conticini va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rafiki Wanjohi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Jarno Nikitin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Conesa va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 68, quan Eero Takki va quedar-se sol davant el porter Ernesto Langeveld, però aquest va poder aturar el xut.