Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731057068

Amistoso (Int., RC) 731057068 Información oficial sobre el partido 731057068 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Patillas_FC Alineación oficial del equipo 'Patillas_FC' en el partido 7 - 6 RENNERS F.C Alineación oficial del equipo 'RENNERS F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patillas_FC Alineación oficial del equipo 'Patillas_FC' en el partido 1 - 1 RENNERS F.C Alineación oficial del equipo 'RENNERS F.C' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,7 % 17,7 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patillas_FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 69 (Gol de falta): Patillas_FC equilibrava els comptes al minut 69 quan en Grzesiek Czyżak va transformar una falta en el 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Patillas_FC Maximilian Borck quasi marca al minut 6 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Dominique Court l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 210 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Grzesiek Czyżak tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 206 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Grzesiek Czyżak va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Milan Sučević xutant per a Patillas_FC va fer anar la pilota just on la volia, però Vladimir Drobesch, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Florin Oprişoi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Patillas_FC, Barnabás Csurka, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Cosimo Canzio anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Patillas_FC.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Grzesiek Czyżak anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Patillas_FC.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Chris Bechert de Patillas_FC, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Vladimir Drobesch en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Dominique Court va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 6.

RENNERS F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Timote Magharadze va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del RENNERS sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Briac Grière, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 41 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luigi Silver de RENNERS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de RENNERS Vladimir Drobesch no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Milan Sučević es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Oğuz Soyutürk anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a RENNERS.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Luigi Silver de RENNERS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Milan Sučević en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Wienand Hartog de RENNERS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Milan Sučević en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Andrea Badaloni de RENNERS anava molt fort i col·locat però Milan Sučević no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de RENNERS, Humayun Baisya, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Timote Magharadze de RENNERS va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 6.