Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731056185

Amistoso (Int., RC) 731056185 Información oficial sobre el partido 731056185 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

LoS HoMBReS CaNGReJo Alineación oficial del equipo 'LoS HoMBReS CaNGReJo' en el partido 2 - 4 Pelle Pelser Alle Alineación oficial del equipo 'Pelle Pelser Alle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LoS HoMBReS CaNGReJo Alineación oficial del equipo 'LoS HoMBReS CaNGReJo' en el partido 3 - 0 Pelle Pelser Alle Alineación oficial del equipo 'Pelle Pelser Alle' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LoS HoMBReS CaNGReJo

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alfonso Zea, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 101 Minuto 53 (Gol por el centro): El CaNGReJo no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Rostom Queraf es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El jugador de CaNGReJo Amancio Doallo quasi va assolir l'empat al minut 9 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Rostom Queraf no s'ho podia creure.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 39 minuts, en Enes Rosa Neves no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 219 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Alfonso Zea va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Nathaniel Pearson, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Amancio Doallo va disposar d'una bona oportunitat al minut 50, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Amancio Doallo no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nathaniel Pearson de CaNGReJo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pelle Pelser Alle

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Zsolt Janovszki arribés a peus de Dariusz Swiniarski, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Pelgrini el 0 - 1.
  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Philippe Moreau de Pelgrini va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Dariusz Swiniarski va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 49 de partit va donar a Pelgrini l'avantatge per 1 - 4. Dariusz Swiniarski en va ser l'anotador.