Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731055684

Amistoso (Int.) 731055684 Información oficial sobre el partido 731055684 en Hattrick

17.04.2024 17:55:00

CZARNA STRUGA Królików Alineación oficial del equipo 'CZARNA STRUGA Królików' en el partido 0 - 2 Samegrelo FC Alineación oficial del equipo 'Samegrelo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CZARNA STRUGA Królików Alineación oficial del equipo 'CZARNA STRUGA Królików' en el partido 1 - 2 Samegrelo FC Alineación oficial del equipo 'Samegrelo FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,6 % 1,4 % 85,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CZARNA STRUGA Królików

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): El Królików va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 4, però en Ulrich Hans Stüfen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Gustaw Szała de Królików va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Samegrelo FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Markoz Dolidze va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Samegrelo i marcant el 0 - 1.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 64, Samegrelo va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Tevdore Tchaliashvili.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Varuzhan Ghoukasyan va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Wojmir Drewniok va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Edward Jurewicz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Varuzhan Ghoukasyan estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 235 Minuto 81 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Tevdore Tchaliashvili gairebé marca per a Samegrelo al minut 81 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Markoz Dolidze, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 82 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Samegrelo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Lukas Zisser quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Wojmir Drewniok, però la pilota va topar amb el travesser.