Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731055311

Amistoso 731055311 Información oficial sobre el partido 731055311 en Hattrick

17.04.2024 17:50:00

Paprykarz SZCZ. Alineación oficial del equipo 'Paprykarz SZCZ.' en el partido 3 - 5 Crunchy Boys Alineación oficial del equipo 'Crunchy Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Paprykarz SZCZ. Alineación oficial del equipo 'Paprykarz SZCZ.' en el partido 2 - 4 Crunchy Boys Alineación oficial del equipo 'Crunchy Boys' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,8 % 75,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paprykarz SZCZ.

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tamás Balázs va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 29.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Ethan Knights va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Paprykarz.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Passats 43 minuts, Tamás Balázs, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Paprykarz es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Bogdan Dębicki de Paprykarz va intentar batre la porteria rival al minut 26 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan Urbanowicz de Paprykarz es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabin Patissier de Paprykarz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Crunchy Boys

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Kar Zin Lwin va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Kar Zin Lwin per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Als 71 minuts de partit, Dethleff Siewers de Crunchy va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Dethleff Siewers quedar desmarcat i marcar per a Crunchy al minut 72. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Dethleff Siewers de Crunchy va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 5 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Kar Zin Lwin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Karol Jędruszek va fer una magnífica centrada, però la rematada de Dethleff Siewers va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 41, quan en Dethleff Siewers va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ibon Arretxeberro de Crunchy va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.