Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731054271

Amistoso (Int., RC) 731054271 Información oficial sobre el partido 731054271 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

C.D. Casapuertas Gaditanas Alineación oficial del equipo 'C.D. Casapuertas Gaditanas' en el partido 6 - 0 S C Wüstenrode Alineación oficial del equipo 'S C  Wüstenrode' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. Casapuertas Gaditanas Alineación oficial del equipo 'C.D. Casapuertas Gaditanas' en el partido 3 - 1 S C Wüstenrode Alineación oficial del equipo 'S C  Wüstenrode' en el partido
Tiene bastante suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Casapuertas Gaditanas

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gert Van Der Mosen de Casapuertas aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Serafín Pombo Garcia va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Casapuertas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Giuseppe Guissani progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Casapuertas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Vítězslav Kvíz va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Bert Kaanis es va introduir dins la defensa central al minut 77, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Bert Kaanis de Casapuertas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 6 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 20 (Ocasión evento especial): Giuseppe Guissani va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 20, però no s'esperava que en Gordon Dziurka, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Vítězslav Kvíz gairebé va marcar per a Casapuertas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dion Edwards de Casapuertas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

S C Wüstenrode

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Andreas Brekke va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rok Dolenec es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andreas Brekke de Wüstenrode la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.