Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731053215

Amistoso 731053215 Información oficial sobre el partido 731053215 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Fénix Azul Alineación oficial del equipo 'Fénix Azul' en el partido 5 - 3 Athletic_Club Alineación oficial del equipo 'Athletic_Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Fénix Azul Alineación oficial del equipo 'Fénix Azul' en el partido 5 - 0 Athletic_Club Alineación oficial del equipo 'Athletic_Club' en el partido
Tiene un resultado normal 5.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fénix Azul

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Fénix va ser Eleazar Cabrejos.
  • 133 Minuto 8 (Gol por la derecha): Gianni Marconi va incrementar l'avantatge de Fénix amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Fénix al minut 30, que va llançar ajustat al pal en Johann Wähler. 3 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Fénix a 4 - 1. Dimitar Zafirov va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Fénix va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Eleazar Cabrejos va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Maurice Ozenne. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Maurice Ozenne de Fénix va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Maurice Ozenne de Fénix gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Athletic_Club

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): En Andrey Petryashov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Athletic_Club, un peu providencial d'en Wacław Miłowski va situar el 3-1 al panell digital.
  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Un mica després, Antonin Shartov de Athletic_Club va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): Athletic_Club va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 68, quan Loris Bergamo, sol dins l'àrea, va aconseguir el 5 - 3.