Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731053031

Amistoso 731053031 Información oficial sobre el partido 731053031 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

ESFINTERIOS Alineación oficial del equipo 'ESFINTERIOS' en el partido 5 - 0 Unió de Rabassaires Alineación oficial del equipo 'Unió de Rabassaires' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ESFINTERIOS Alineación oficial del equipo 'ESFINTERIOS' en el partido 5 - 1 Unió de Rabassaires Alineación oficial del equipo 'Unió de Rabassaires' en el partido
Tiene un resultado normal 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ESFINTERIOS

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Elpidio Papandrea va donar a ESFINTERIOS un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ESFINTERIOS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Leon Zülow progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rodrigo Vaquero es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ESFINTERIOS a 4 - 0. Lilian Cormerais va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): ESFINTERIOS va aconseguir el 5 - 0 quan Elpidio Papandrea va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Christian Houdart va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ESFINTERIOS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 205 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): ESFINTERIOS va estar a punt de marcar quan Marcos Seras Malo va fer una passada impressionant a Lilian Cormerais, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elpidio Papandrea de ESFINTERIOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Unió de Rabassaires

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Rabassaires, l'equip va recuperar la pilota al minut 11 i va contraatacar. En Arnfinnur Kristjónsson va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Cerofolini de Rabassaires va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.