Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731052161

Amistoso (Int.) 731052161 Información oficial sobre el partido 731052161 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

R.C. Deportivo Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo Coruña' en el partido 3 - 1 durstige Huchtinger Alineación oficial del equipo 'durstige Huchtinger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
R.C. Deportivo Coruña Alineación oficial del equipo 'R.C. Deportivo Coruña' en el partido 4 - 0 durstige Huchtinger Alineación oficial del equipo 'durstige Huchtinger' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C. Deportivo Coruña

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Manish Chintareddy de Deportivo aconseguir un gol al minut 36 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En William Vidigal de Deportivo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Deportivo a 3 - 1. João Jorge Messiano va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesús Eleta va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En João Jorge Messiano va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Deportivo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Sergio Carcedo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jan Hann al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vincenzo Aversa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manish Chintareddy de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

durstige Huchtinger

Goles Goles

  • 106 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Friederich Karner sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 60 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Huchtinger va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Jörn Schlechtbach va quedar-se sol davant el porter Blaž Ninić, però aquest va poder aturar el xut.