Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731052062

Amistoso (Int.) 731052062 Información oficial sobre el partido 731052062 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

L'Eixample BCN Alineación oficial del equipo 'L'Eixample BCN' en el partido 0 - 0 Türk HC Dachau Alineación oficial del equipo 'Türk HC Dachau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
L'Eixample BCN Alineación oficial del equipo 'L'Eixample BCN' en el partido 1 - 1 Türk HC Dachau Alineación oficial del equipo 'Türk HC Dachau' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,2 % 68,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Eixample BCN

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Constantin Camazón de Eixample es va guanyar la targeta groga merescudament.

Türk HC Dachau

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): THC va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sergio Merino va desviar el xut final de Sascha Worringen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Adrian Pecher va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Sergio Merino, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mario Gesits no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de THC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Emilio Noll, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): Sascha Worringen hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Peter-Thilo Hoyningen havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Adrian Pecher va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Peter-Thilo Hoyningen rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sascha Worringen de THC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignaz Ficher de THC es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.