Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731051878

Amistoso (Int.) 731051878 Información oficial sobre el partido 731051878 en Hattrick

17.04.2024 09:30:00

Weberspitz United Alineación oficial del equipo 'Weberspitz United' en el partido 3 - 0 PocheTeam Alineación oficial del equipo 'PocheTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Weberspitz United Alineación oficial del equipo 'Weberspitz United' en el partido 5 - 0 PocheTeam Alineación oficial del equipo 'PocheTeam' en el partido
Tiene mala suerte 5.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Weberspitz United

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Passats 31 minuts, Harrison Barkoff, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Weberspitz es posava per davant!
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Weberspitz a 2 - 0. Tisa N'Gotho va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Weberspitz va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Tisa N'Gotho des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Weberspitz van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sebona Vanderkeerssen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Daniel De Petri de Weberspitz va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 207 Minuto 44 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Bruno Castañón de Weberspitz no va ser gol per ben poc.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan Henk Lucas-Schultz de Weberspitz gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Ireneusz Matusiak gairebé va marcar per a Weberspitz des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Tisa N'Gotho es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

PocheTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de PocheTeam van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Nader Nazem-Roaya va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nader Nazem-Roaya va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Kwasi Obua va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nader Nazem-Roaya.