Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731051448

Amistoso 731051448 Información oficial sobre el partido 731051448 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

RCD Riberu Alineación oficial del equipo 'RCD Riberu' en el partido 5 - 4 Levantinista UD Alineación oficial del equipo 'Levantinista UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
RCD Riberu Alineación oficial del equipo 'RCD Riberu' en el partido 4 - 6 Levantinista UD Alineación oficial del equipo 'Levantinista UD' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,0 % 7,7 % 70,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Riberu

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Nazario Leizegui de Riberu aconseguir un gol al minut 10 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 115 Minuto 12 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Norbert Berger de Riberu va fer un bon esprint per escapar-se de Honorino Vilela i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!
  • 133 Minuto 13 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Riberu va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Norbert Berger des de dins de l'àrea.
  • 115 Minuto 50 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 50 minuts de joc, Fausto Chiauzzi, corrent com un esperitat, superà primer Javier Antonio Escajadillo per velocitat, i després el porter posant el 4 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Riberu va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lars Helge Røst progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Riberu ho intentava per la dreta per mitjà de Rasmus Stoltze, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Karl Nørgaard Christensen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Levantinista UD

Goles Goles

  • 153 Minuto 30 (Gol por la derecha): LUD van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 30 quan Carlo Magnotta sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): LUD van mostrar una bona compenetració quan al minut 69 van reduir diferències a 4 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Carlo Magnotta va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 77 del partit, anotant el 4 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Carlo Magnotta.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Un mica després, Carlo Magnotta de LUD va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 4, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Uxiel Caravaca de LUD va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.